Prezentowany artykuł to stół przystosowany do obróbki produktów dostępny w dwóch standardach: DC, PS oraz wymiarach określonych w tabeli. Stół ten w dużym stopniu ułatwia i usprawnia pracę związaną z obieraniem i oczyszczaniem artykułów spożywczych. Szerokość powierzchni roboczej to 250 mm. Jako wyposażenie dodatkowe można nabyć maskownicę czołową.
Dane dotyczące oferowanych odmian płyt roboczych, a także szczegóły konstrukcyjne zamieszczone zostały w karcie informacyjnej.
Cechy
Materiał |
Stal inox
Stal inox Grupa stali o specjalnych właściwościach fizykochemicznych, odpornych na korozję ze strony np.: czynników atmosferycznych, rozcieńczonych kwasów, roztworów alkalicznych |
Atest |
PZH
PZH Produkt posiadający Atest PZH w żaden sposób nie wpłynie negatywnie na zdrowie ludzi i środowisko naturalne. |
Standard wykonania |
DC
DC Ekonomiczny produkt wykonany z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej w gatunku (AISI 304, 1.4301) Meble sygnowane logiem DC. PSPS Podstawowy produkt całość wykonana z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej w gatunku (AISI 304, 1.4301) – wysoka odporność na działanie kwasów organicznych i większości nieorganicznych (z wyjątkiem kwasu solnego i siarkowego o stężeniu powyżej 5%). Meble sygnowane logiem PS. |
Wymiary
|
|
Długość [mm] | Głębokość [mm] | Wysokość [mm] | Regulacja nóg [mm] |
800—1200 | 600/700 | 850 | ÷20 |