Makaroniarka to nowoczesne urządzenie gastronomiczne przeznaczone do gotowania lub utrzymywania w stanie gorącym uprzednio przygotowanych potraw. Urządzenie wykonane jest ze stali odpornej na korozję co wraz z solidnym wykonaniem zapewnia dużą trwałość, estetykę i zachowanie najwyższych standardów higieny.
Standard wykonania:
- Wykonana ze stali nierdzewnej
- Posiada atesty PZH
- Pojemność: 15 L 2 pojemniki
- Moc 4,5 kW
- Zasilanie ~400 V/ 50 Hz
- 3 stopniowa regulacja temperatury
- Kran do nalewania wody
- Zawór spustowy do wody
- Dwa kosze do gotowania makaronu
- Zakres temperatury od 30°C do 100°C
- 2 pojemniki.
Opcje:
- 1 lub 3 pojemniki
Cechy
Materiał |
Stal inox
Stal inox Grupa stali o specjalnych właściwościach fizykochemicznych, odpornych na korozję ze strony np.: czynników atmosferycznych, rozcieńczonych kwasów, roztworów alkalicznych |
Atest |
PZH
PZH Produkt posiadający Atest PZH w żaden sposób nie wpłynie negatywnie na zdrowie ludzi i środowisko naturalne. |
Standard wykonania |
PS
PS Podstawowy produkt całość wykonana z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej w gatunku (AISI 304, 1.4301) – wysoka odporność na działanie kwasów organicznych i większości nieorganicznych (z wyjątkiem kwasu solnego i siarkowego o stężeniu powyżej 5%). Meble sygnowane logiem PS. |
Wymiary
Typ | Długość [mm] | Głębokość | Wysokość [mm] | Pojemność | Moc [W] |
PS 0324 | 400 | 700 | 300 | 15 L | 4000 |