Lada sałatkowa jest urządzeniem elektrycznym przeznaczonym do użytkowania w gastronomii. Wyposażona jest w termoregulator i termometr dzięki czemu możemy nastawić żądaną temperaturę. Produkt w całości jest wykonany z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej (chromowo-niklowej). Konstrukcję nośną stanowią starannie zaprojektowane i wykonane elementy z blach kształtowanych i profili zamkniętych. Elementy chłodnicze i elektryczne będące pod napięciem są osłonięte przed bezpośrednim dotykiem dzięki czemu zwiększono bezpieczeństwo, chroniąc użytkownika przed porażeniem i urządzenie przed uszkodzeniem mechanicznym. Dzięki takiej idei projektowania i produkcji nasze urządzenia mogą być stosowane w obiektach gdzie stawiane są najwyższe wymogi higieny i bezpieczeństwa.
W standardzie:
- Zakres temperatur od +2 do +10°C
- Zasilanie ~ 230 V/50 Hz
- Wewnątrz komory ruszt GN 1/1
- Funkcje automatycznego rozmrażania
- Pojemność 2xGN 1/1 i 2xGN 1/4
- 1 komora – 90 litrów
W opcji:
- Drzwi przeszklone
- Oświetlenie LED
- Ranty w blacie
- Odprowadzenie skroplin do kanalizacji
- Nadstawka przeszklona
Cechy
Materiał |
Stal inox
Stal inox Grupa stali o specjalnych właściwościach fizykochemicznych, odpornych na korozję ze strony np.: czynników atmosferycznych, rozcieńczonych kwasów, roztworów alkalicznych |
Atest |
PZH
PZH Produkt posiadający Atest PZH w żaden sposób nie wpłynie negatywnie na zdrowie ludzi i środowisko naturalne. |
Standard wykonania |
PS
PS Podstawowy produkt całość wykonana z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej w gatunku (AISI 304, 1.4301) – wysoka odporność na działanie kwasów organicznych i większości nieorganicznych (z wyjątkiem kwasu solnego i siarkowego o stężeniu powyżej 5%). Meble sygnowane logiem PS. |
Wymiary
Typ | Długość [mm] | Głębokość [mm] | Wysokość [mm] | Moc [W] |
PS 0915/2 | 950 | 700 | 850 | 395 |